Tips voor het dragen van een haarkam in uw bruidskapsel

hkvb e1509002623596 - Tips voor het dragen van een haarkam in uw bruidskapsel

Uw trouwdaglook is bijna compleet, maar toch mist u een bepaalde afwerking. Wij kunnen u wellicht helpen, heeft u namelijk al nagedacht om gebruik te maken van een prachtige haaraccessoire in uw kapsel?

Het toevoegen van een haaraccessoire aan uw bruidskapsel is een belangrijke toevoeging aan elke haarstijl, maar kunnen ook voor meerdere doeleinden dienen. Afgezien van het mooi maken van uw kapsel kan een chique haarspeld of haarkam losse haarstrengen van uw gezicht weghalen tijdens uw mooiste dag. Geen zorgen meer dat uw haar voor uw gezicht hangt tijdens de ceremonie of receptie, vooral langharige bruiden zullen dit erg op prijs stellen.

Het gebruik van een haarkam, dat over het algemeen een wat zwaardere haaraccessoire is, is makkelijkst te gebruiken wanneer het haar een ​​stevige basis heeft zoals een knot met gebruik van een haardonut, een rommelige updo of dik haar waar de kamtanden stevig in blijven zitten. Om er zeker van te zijn dat de haarkam de gehele dag blijft zitten dan hebben wij een drietal tips voor u.

Tip 1: Watergolven

Verzamel een kleine hoeveelheid haar op de plek waar u de kam wilt plaatsen. Draai de pluk het om uw vingers om er een ​​beetje krul in te maken en zet deze vast met twee bobbypinnen in een X-vorm. Door het gebruik van een beetje haarspray zal de krul nog beter op zijn plaats blijven. Bevestig uw haarkam achter de bobby pinnen. Liever werken met een krultang? Volg dan de instructies van de Libelle.

Tip 2: Elastiekjes

Heeft u toevallig nog ergens kleine haarelastiekjes liggen? Dit is namelijk een geweldige manier om een haarkam vast te zetten als u wat korter haar heeft, u maakt kleine paardenstaartjes op de plek waar u de haarkam wilt plaatsen. Zodra u een rijtje met elastiekjes heeft gemaakt, doet u voorzichtig de haarkam tussen de elastiekjes. Deze methode werkt ook goed als u van plan bent een sluier in kort haar te dragen.

Tip 3: Haarpinnen

Plaats de haarkam in uw haar en zet deze vast met een paar haarpinnen door deze te plaatsen over de tanden van de kam in de vorm van een X.hpzw 150x150 - Tips voor het dragen van een haarkam in uw bruidskapsel

Uiteraard kunnen wij niet garanderen dat de haarkam de gehele dag blijft zitten. Het belangrijkste is dat haarkammen een stevig basis nodig hebben om zonder problemen te dragen. Als u er niet zeker van bent dat het dragen van een haarkam iets voor u is, neem dan contact op met uw kapper die advies kan geven op basis van uw haartype.

Uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

De waardering van bruidshaarmodeoutlet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 19 reviews.