Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Behoud je een gedeelte van je bestelling dan zal alleen het geretourneerde artikel(en) gecrediteerd worden. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor Nederland circa €6,95 voor een pakket en circa €4,35 voor een brievenbuspakje. Vanuit België zijn de retourkosten circa €16,40 (bron: bpost.be). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Wij adviseren je retourzending te voorzien van track & trace (standaard bij brievenbuspakjes en pakketten) om misverstanden te voorkomen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Je vindt hier ons herroepingsformulier (digitaal en pdf) die je met jouw geretourneerde bestelling kan meesturen (digitaal ingediende formulieren hoeven niet meegestuurd te worden). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Wij willen je vragen je retour van te voren via ons contactformulier aan te melden wanneer je het herroepingsformulier zelf uitprint zodat wij weten dat jouw retour er aan komt. Bij het gebruik van onze digitale herroepingsformulier is dit niet nodig.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor het retourneren gelden verder naast het bovenstaand, de volgende spelregels:

  • Make-up mag alleen geretourneerd worden wanneer deze ongebruikt is en de verpakking ongeopend is
  • De klant is verantwoordelijk voor verlies of beschadiging tijdens het verzenden naar Bruidshaarmodeoutlet.nl
  • Retourzendingen onder rembours nemen wij niet aan
  • Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Eventuele boetes voor onvoldoende frankering van PostNL worden verrekend bij het terugstorten van jouw aankoopbedrag.

Retourneren

Makkelijk in 4 stappen

retour01 - Retourneren

Iets terugsturen?

Vul het herroepingsformulier in of print deze uit.

retour03 - Retourneren

Pak je retour goed in en breng deze naar een PostNL of BPost punt.

Let op, de verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

retour04 - Retourneren

Na ontvangst van je retour storten wij het bedrag binnen 5 werkdagen terug.


Retouradres

Je kan jouw retour terugsturen naar:

Bruidshaarmodeoutlet.nl
Winde 35
3344JB Hendrik Ido Ambacht
Nederland