Levertijd en verzendkosten

Verzending

Wij verzenden onze bestellingen via PostNL. Voor de verzending van onze producten hanteren wij een standaardbedrag van € 3,99 (incl. btw) voor zendingen binnen Nederland en € 6,95 (incl. btw) voor zendingen naar België, dit bedrag is inclusief afhandelingskosten.

Je bestelling wordt binnen 24 uur verzonden m.u.v. het weekend, vrijdag na 15:00, vakantiesluiting en feestdagen.

Al onze (brievenbus)pakketten zijn voorzien van een track & trace code. Je kan je bestelling volgen via de website van PostNL. In de verzendbevestiging wordt de link naar je track & trace pagina meegestuurd. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of op zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij niet tot op het laatste moment te wachten met je bestelling.

Doorgaans worden onze bestellingen verstuurd via een brievenbuspakje. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven (Let op, onze klanten uit België dienen wel thuis te zijn voor ontvangst). Wanneer je bestelling middels pakketdienst wordt verstuurd, wordt het pakket twee keer aangeboden. Lukt dat niet? Dan kan je je pakket ophalen bij je postkantoor in de buurt (voor onze klanten uit België kan dit afwijken).

Bezorging Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht

Als service voor bruiden in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht bieden wij GRATIS lokale bezorging aan. Je kan hiervoor kiezen tijdens het bestelproces. Wil je liever je bestelling bezorgd hebben via PostNL dan is dit geen enkel probleem en word je bestelling aangeboden bij PostNL met de bijhorende verzendkosten.

Wij proberen je bestelling binnen 24 uur bezorgd te hebben m.u.v. het weekend en feestdagen. Bestellingen die door de brievenbus passen worden ook via de brievenbus afgeleverd. Past je bestelling niet in je brievenbus, dan nemen wij contact met je op om een bezorgafspraak te maken.

De volgende postcodes komen in aanmerking voor lokale bezorging:

Hendrik Ido Ambacht:
3340, 3341, 3342, 3343, 3344

Zwijndrecht:
3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335, 3336

Wij krijgen geregeld de vraag vanaf wanneer een bestelling wordt bezorgd. Helaas kunnen wij hierop geen invloed uitoefenen, echter proberen wij je bestelling te versturen binnen 24 uur. Om een indruk te krijgen van de bestelling/leveringstijd kan je het volgende tabel als leidraad nemen.

Besteld Uiterlijk verstuurd Levering vanaf
 Maandag  Dinsdag  Woensdag
 Dinsdag  Woensdag  Donderdag
 Woensdag  Donderdag  Vrijdag
 Donderdag  Vrijdag  Zaterdag
 Vrijdag voor 15:00  Vrijdag  Zaterdag
 Vrijdag na 15:00  Maandag  Dinsdag
 Weekend  Maandag  Dinsdag
 Feestdagen  Eerstvolgende werkdag  Dag na verzending

*Aan het bovenstaande overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Voor bestellingen uit België gelden iets langere levertijden.