Levertijd en verzendkosten

Verzending

Wij verzenden onze bestellingen via PostNL. Voor de verzending van onze producten hanteren wij een standaardbedrag van € 3,99 (incl. btw) voor zendingen binnen Nederland en € 7,95 (incl. btw) voor zendingen naar België, dit bedrag is inclusief afhandelingskosten.

Je bestelling wordt dezelfde dag verzonden mits besteld voor 14:30 uur m.u.v. het weekend, vakantiesluiting en feestdagen.

Al onze (brievenbus)pakketten zijn voorzien van een track & trace code. Je kan je bestelling volgen via de website van PostNL. Zodra je pakket is afgegeven bij PostNL ontvang je een verzendbevestiging met de link naar je track & trace pagina. Gebruik je de PostNL app? Dan komt de zending (ook) in je app te staan.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of op zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.  Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag of op zaterdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij niet tot op het laatste moment te wachten met je bestelling.

Doorgaans worden onze bestellingen verstuurd via een brievenbuspakje. Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven (Let op, onze klanten uit België dienen wel thuis te zijn voor ontvangst). Wanneer je bestelling middels pakketdienst wordt verstuurd, wordt het pakket een keer aangeboden. Lukt dat niet? Dan kan je je pakket ophalen bij je postkantoor in de buurt (voor onze klanten uit België kan dit afwijken).

Bezorging Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht

Als service voor bruiden in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht bieden wij GRATIS lokale bezorging aan. Je kan hiervoor kiezen tijdens het bestelproces. Wil je liever je bestelling bezorgd hebben via PostNL dan is dit geen enkel probleem en word je bestelling aangeboden bij PostNL met de bijhorende verzendkosten.

Wij proberen je bestelling binnen 24 uur bezorgd te hebben m.u.v. het weekend en feestdagen. Bestellingen die door de brievenbus passen worden ook via de brievenbus afgeleverd. Past je bestelling niet in je brievenbus, dan nemen wij contact met je op om een bezorgafspraak te maken.

De volgende postcodes komen in aanmerking voor lokale bezorging:

Hendrik Ido Ambacht:
3340, 3341, 3342, 3343, 3344

Zwijndrecht:
3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335, 3336

Wij krijgen geregeld de vraag vanaf wanneer een bestelling wordt bezorgd. Helaas kunnen wij hierop geen invloed uitoefenen, echter wanneer je je bestelling doet op werkdagen voor 14:30 dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Om een indruk te krijgen van de bestelling/leveringstijd kan je het volgende tabel als leidraad nemen.

Besteld Levering vanaf
 Maandag voor 14:30  Dinsdag
 Dinsdag voor 14:30  Woensdag
 Woensdag voor 14:30  Donderdag
 Donderdag voor 14:30  Vrijdag
 Vrijdag voor 14:30  Zaterdag
 Vrijdag na 14:30  Dinsdag
 Weekend  Dinsdag
 Feestdagen  Eerstvolgende werkdag na verzending

*Aan het bovenstaande overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Voor bestellingen uit België gelden iets langere levertijden.